28-07-16, 13:39
|
Όνομα: Μαίρη Καναρή Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 27-07-2016
| |
ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Καλησπέρα σας
και πολλά μπράβο για το site σας χάρη στις οδηγίες σας κατάφερα να φτιάξω μια πολύ καλή βάση για την καινούρια επιχείρηση που εργάζομαι για να την έχω σαν προσωπικό αρχείο.Μόνο που έχω φτάσει σε αδιέξοδο για τρεις λόγους.
1) πως μπορώ να φτιάξω μια αναφορά με:
1ον τα υπόλοιπα αποθήκης
2ον με τα σύνολα πωλήσεων των εμπορευμάτων και όχι τα σύνολα χρημάτων σε εβδομαδιαία κλίμακα;;;;;;
να μου δείχνει δηλαδή ανα βδομάδα τι πουλήθηκε από την αποθήκη γιατί τώρα μου δείχνει ανα μηνα/τρίμηνο/χρόνο και μου δείχνει μόνο την αξία(τα χρήματα δηλαδή που έκαναν αυτά που πουλήθηκαν)
2)πως μπορώ να φτιάξω διαχείριση αποθήκης;;;;
έχω ένα προϊόν Α πχ το οποίο προκύπτει από τα υλικά Β & Γ θέλω το αποτέλεσμα ( προϊόν Α) να καταχωρείτε στην αποθήκη και τέλος
3)αυτό το προϊόν Α χρησιμοποιούμε Δ&Ε&Ζ&Η υλικό για να το συσκευάσουμε και να είναι έτοιμο προς πώληση πως θα γίνει να καταγράφονται τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την συσκευασία για να μπορώ να βλέπω το κόστος παράγωγης;;;;
Αναμένω τη βοήθεια σας και χίλια συγνώμη για τη μακροσκελή ερώτηση αλλά έχω πελαγώσει.
|