24-02-16, 23:38
|
Όνομα: Αποστόλης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 17-08-2012
| |
Κοινή χρήση βιβλίου εργασίας με περιορισμό στο τι βλέπει ο κάθε χρήστης από τα φύλλα
Αγαπητό Forum
Για πολλοστή φορά στρέφομαι στις γνώσεις σας για να καταφέρω να υποστηρίξω μια ακόμα ιδέα μου για οργάνωση και διαχείριση πληροφοριών.
Αυτή τη φορά θέλω τις πολύτιμες συμβουλές σας πάνω σε βιβλίο Excel που γίνεται κοινή χρήση από δύο κατηγορίες χρηστών σε δίκτυο μεταξύ τους:
1. Τον διαχειριστή
2. Τα μέλη.
Όσον αφορά την γενική εικόνα του βιβλίου εργασίας αποτελείται:
Από ένα φύλλο που το χρησιμοποιεί ο διαχειριστής και τα υπόλοιπα φύλλα που καθένα από αυτά τα χρησιμοποιεί το κάθε μέλος. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι ο διαχειριστής θα πρέπει να βλέπει τα πάντα στο βιβλίο εργασίας ενώ τα μέλη θα πρέπει να βλέπουν μόνο το φύλλο εργασίας που τους αντιστοιχεί.
Όσον αφορά το φύλλο του διαχειριστή θα πρέπει να γράφει κατά σειρά τις πληροφορίες που θέλει να δουν τα μέλη και αυτές οι πληροφορίες να εμφανίζονται κατηγοριοποιημένες στο κάθε μέλος και αντιστοίχως ο διαχειριστής να βλέπει την απάντηση που δίνει το κάθε μέλος.
Όσον αφορά το φύλλο του κάθε μέλους θα πρέπει να λαμβάνει τις πληροφορίες που στέλνει ο διαχειριστής και να απαντούν στις πληροφορίες που τους έστειλε ο διαχειριστής.
Σας επισυνάπτω excel με την γενική εικόνα του βιβλίου εργασίας και μερικά παραδείγματα μέσα σε αυτό.
Δεν ξέρω αν υποστηρίζει τέτοιες δυνατότητες το excel με αυτά που θα εξυπηρετούσαν το σκοπό μου γι αυτό το λόγο ζητώ και επιπλέον προτάσεις για εναλλακτικές που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας και φυσικά είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε.
*Τελικός σκοπός του εγχειρήματος είναι η αύξηση της παραγωγικότητας των μελών μέσα από το περιορισμό του χρόνου που χρειάζεται για να μεταδοθεί η πληροφορία με συμβατικούς τρόπους.
*Χρήση Office 2003
|