21-04-15, 22:07
|
Όνομα: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 01-10-2013
| |
Γιώργο καλησπέρα, συγνώμη δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση. Με το ερώτημα ΑΛΛΑΓΗ_ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ θέλω να βλέπω σε πόσα χιλιόμετρα πρέπει να αλλάξει λάδια το κάθε όχημα στην στήλη ΑΛΛΑΓΗ_ΣΕ, και αυτό γίνεται αφαιρώντας τα τελευταία χιλιόμετρα που έχει αλλάξει λάδια το αυτοκίνητο στήν ΔΦ_ΑΛΛΑΓΗ_ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ απο τα τελικά χιλιόμετρα στην ΔΦ_ΟΧΗΜΑΤΑ_ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και αν η διαφορα είναι μικρότερη απο 500 χιλιόμετρα, απο τα χιλιόμετρα που έχω καθορίσει για την αλλαγή ορυκτελαίων, ανάλογα με το είδος του οχήματος, στο ερώτημα ΟΧΗΜΑΤΑ_ΟΛΑ, τότε εμφανίζεται το κάθε όχημα που πρέπει να αλλάξει λάδια. Απλά θέλω να εμφανίζεται μόνο η τελευταία φορά που το όχημα έχει λιγότερα απο 500 χιλιόμετρα για την αλλαγή ορυκτελαίων , και όχι όλες οι ημερομηνίες που είχε λιγότερα απο 500 χιλιόμετρα για αλλαγή ορυκτελαίων. Ευχαριστώ πολύ θα είμαι ευγνώμων αν μπορείς να τροποποιήσεις το υπάρχων ερώτημα.
Καλό βράδυ.
|