Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-15, 11:19
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή Φόρμα με υποφόρμα και κώδικας για εκτέλεση εντολής μέσω της υποφόρμας

Καλημέρα σε όλους,

Ο τίτλος του θέματος ίσως να μήν είναι και τόσο κατανοητός και κρινω σκόπιμο να εξηγήσω περι τινως πρόκυται το θέμα μου.

Έχω λοιπόν μια φόρμα στην οποία μεταξύ άλλων υπάρχει μια υποφόρμα η οποία στην ουσία έχει τρία πεδί, το ID, το FoodName και το Qty. Στην κυριως φόρμα έχω ενσωματωμένο ένα command button (cmdRefresh) το οποίο εφόσον πατηθεί στην ουσία τρέχει ένα ερώτημα που ενημερώνει τον πίνακα που παίρνει δεδομένα η κυρίως φόρμα με κάποια στοιχεία που προκύπτουν εφόσον κάποιος καταχωρήσει φαγητό (FoodName) και ποσότητα (Qty).

Αυτό που θέλω είναι εφόσον γίνει καταχώρηση ποσότητας στην υποφόρμα (Qty) θέλω με κώδικα να εκτελείται το command cmdRefresh που είναι έξω στην κυρίως φόρμα. Δυστυχώς άν και στην διαδικασία συμβάντος του εν λόγο πεδίου [Qty] στο After update έχω γράψει cmdRefresh_Click εντούτις δεν το αναγνωρίζει εφόσον το command βρίσκεται στην κυρίως φόρμα και η το πεδίο [Qty] στην υποφόρμα.

Θα εκτιμούσα εάν κάποιος φίλος θα μπορούσε να με διαφωτίσει για την ορθή εντολή που πρέπει να δώσω στον πεδίο [Qty] και στο Aftter Update συμβάν έτσι ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει το συγκεκριμμένο command και να εκτελείται η διαδικασία που έχει.

Σας ευχαριστώ εκ προτέρων