Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-14, 09:52
kolliop Ο χρήστης kolliop δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: παναγιωτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Γεια σου και πάλι αγαπητέ Σπύρο. Προσπάθησα να επεκτείνω λίγο το προγραμματάκι που φτιάξαμε αλλά δυσκολεύομαι κάπως. Η βοήθειά σου θα ήταν πολύτιμη.

Προσπάθησα πολύ. απο άλλα παραδείγματα που βρήκα στο φορουμ να το κάνω μόνος μου αλλα δεν τα κατάφερα.

Οπως θα δείς και στο συνημμένο στο φύλλο WHouse πρόσθεσα μια στήλη όπου σε κάθε προϊον έχω ορίσει εγώ έναν αριθμό stock.
Αυτη η στήλη λοιπον με IF μου δείχνει πιο προϊον χρειάζεται παραγγελία έπειτα απο την ενημέρωση.

Επειδη όταν αναπτύξω όλα τα προϊόντα θα είναι αρκετες γραμμες κάτω, σκέφτηκα να γίνεται το εξής.

Σε ένα νέο φύλλο (ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ) να περνάνε αυτόματα οι γραμμες των προϊόντων μαζεμένες η μια κάτω απο την άλλη, απο αυτά που χρειάζονται να παραγγελθούν.

Δηλαδή να γίνεται έλεγχος στην στήλη J (ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ) του φύλλου WHouse και όποio χρειάζεται να περνάει αυτόματα(αντιγραφή) και στο άλλο φύλλο. Γλυτώνοντας έτσι το μεγάλο scroll προς τα κάτω.

Μολις δεις το αρχείο θα καταλάβεις, έχω κάνει διάφορες αλχημείες και με μια στηλη Help όπως είδα απο άλλα παραδείγματα, αλλα είναι πολύ μπακαλίστικο μου φαίνεται.

Καθε βοήθεια πολύτιμη και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ το προτέρων.
Παναγιώτης.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΘΗΚΗ-Takis.xlsm (229,8 KB, 194 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση