Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-14, 15:42
pm4698 Ο χρήστης pm4698 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Παντελής
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Καβάλα
Προεπιλογή Παραγωγή τυχαίων αριθμών και εκτύπωση

Καλησπέρα σε όλο το Forum!

Γνωρίζω γενικότερα ότι υπάρχει τρόπος μέσω συνάτησης στο Excel να παραχθεί ένας τυχαίος αριθμός για παράδειγμα 8ψήφιος και να δημιουργήσεις μία λίστα με τυχαίους αριθμούς.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: Θέλω να έχω έναν πίνακα με δύο πεδία (Τυχαίος αριθμός και σειριακός αριθμός) που θα είναι ουσιαστικά ζευγάρι για κάθε εγγραφή.

Έπειτα, θέλω να γεμίσω αυτό τον πίνακα με εγγραφές από τυχαίες αλφαριθμητικές εγγραφές και για το πεδίο τυχαίος αριθμός και για το πεδίο σειριακός αριθμός. Αλλά αυτό θέλω να γίνει τυχαία. Δηλαδή να έχω για παράδειγμα μία συνάρτηση η οποία να παράξει 30.000 ζεύγη από τυχαίους αριθμούς και να τα περάσει στον πίνακά μου.

Έπειτα, θέλω να φτιάξω μία φόρμα σε μέγεθος Α4 στην οποία θα εκτυπώνω αυτά τα ζεύγη κωδικών αλλά όχι ένα ζεύγος σε κάθε σελίδα, αλλά π.χ. 16 ζεύγη σε κάθε σελίδα (σαν να έχεις ένα Α4 χωρισμένο σε μικρά τετραγωνάκια και κάθε τετραγωνάκι έχει από ένα ζεύγος.

Γίνεται κάτι τέτοιο με την Access?Εάν θα μπορούσα να έχω κάποιο απλό παράδειγμα θα ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απάντηση με παράθεση