06-09-14, 12:55
|
Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Καλημέρα Γιώργο,
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ που αφιέρωσες έστω κάποιο χρόνο έτσι ώστε να μου ετοιμάσεις μια σχετική νέα προσέγγιση επι του θέματος που ασχολούμαι. Ωστόσο, θα ήθελα εάν μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο την "φιλοσοφία" της αντιγραφής μέσω του σχετικού command που έχεις βάλει στην εν λόγο φόρμα.
Επίσης θέλω να διευκρινήσω ότι το θέμα που ασχολούμαι είναι ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό κεφάλαιο ώς προς την προσέγγιση δημιουργίας μιας βάσης δεδομένων προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι ένα απο τα πλέον σύνθετα κεφάλαια τα οποία θα μπορούσε κάποιος να ασχολοηθει εφόσον αγγίζει εν μέρη και τον τομέα ιατρικής με αρκετά σύνθετα παράπλευρα θέματα και ζητήματα τα οποία είναι must να υπάρχουν στην βάση.
Παρόλα αυτά θέλω να διευκρινήσω ότι η βάση που έχω επισυνάψει είναι ένα πολύ πιο "απλοποιημένο" παράδειγμα το οποίο απέχει πάρα πολύ απο την πραγματική βάση. Απλά βασίστηκα στα δικά σου φίλε λεγόμενα ώς προς το να κοινοποιήσω ένα παράδειγμα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος φίλος να κατανοήσει τι κάνω και τι ζητάω να κάνω.
Θα είναι μεγάλη χαρά μου εάν και εφόσον το απαιτήσουν οι συνθήκες να παρουσιάσω την πραγματική βάση σε εσένα φίλε (μέσω skype - teamviewer etc) εάν και εφόσον υπάρχει διάθεση.
Σε ευχαριστώ άλλη μια φορά Γιώργο και εύχομαι να σε έχει ο θεός καλά πάντα.!
|