Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-09-14, 11:11
jim67 Ο χρήστης jim67 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Άνοιγμα δεύτερης φόρμας με υποφόρμα και πολλαπλά κριτήρια

Καλημέρα
Για πολλοστή φορά ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο και το έργο σας
Είναι τεράστια η προσφορά σας και αρκετές φορές μοναδική.

Στο θέμα μου:
Έχω μια φόρμα "Getting Started" στην οποία έχω ένα πλαίσιο λίστας. "UncompletedRecordsListBox". Σ' αυτό το πλαίσιο ανιχνεύω μέσα από ένα ερώτημα, συγκεκριμένες εγγραφές (που δηλώνονται μη ολοκληρωμένες). Μέχρι εκεί καλά.

Μέσα απ' αυτό το πλαίσιο θέλω να μεταβαίνω (με διπλό κλικ) στην αντίστοιχη εγγραφή, (στο συγκεκριμένο όνομα και ημερ/νία παραλαβής). Όρισα με διπλό κλικ να ανοίγει μία κυρίως φόρμα "Patient Details" που περιέχει μία συνδεδεμένη υποφόρμα "Histology Subform". Στην πρώτη υπάρχουν τα ονόματα των ασθενών ενώ στην υποφόρμα οι ημερ/νίες παραλαβής των δειγμάτων.

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι ενώ μπορώ και ορίζω τη "Συνθήκη Όπου:" στο άνοιγμα της κυρίως φόρμας, (και έτσι μεταβαίνει στον συγκεκριμένο ασθενή) ψάχνω να βρω τρόπο να μεταβαίνω και στην συγκεκριμένη ημερομηνία στην υποφόρμα.

Προσπάθησα να βάλω δεύτερο κριτήριο στην "Συνθήκη Όπου:" στην ενσωματωμένη μακροεντολή αλλά απ' ότι κατάλαβα ή κάπου κάνω λάθος στη σύνταξη της ή το πεδίο δεν δέχεται πολλαπλά κριτήρια. Με VBA επίσης δεν βρήκα άκρη αν και αρκετά αρχάριος.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
(για κατανόηση του προβλήματος επισυνάπτω τη βάση)
Δημήτρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip LAB41.zip (158,4 KB, 23 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση