Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-11-13, 21:58
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή Άνοιγμα αρχείων μέσω cmd button από φόρμα στην access

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος (που είμαι σίγουρος πως υπάρχει) έτσι ώστε μέσω μιας φόρμας στην βάση που έχω να μπορώ να ανοίγω αρχεία office συνήθως (pdf,word,excell etc) Για να γίνω πιο κατανοητός εξηγώ:

1.Έχω μια φόρμα (frm_Candidates) η οποία παίρνει δεδομένα από έναν πίνακα (tbl_Candidates) που περιέχει τα πεδία Code - Name - Surname- DateOfBirth - MaritalStatus - Occupation - Qualifications- PersonalNo

2.Έχω ήδη δημιουργήσει ένα folder στο desktop μου που το ονόμασα "Βιογραφικά" μέσα στο οποίο υπάρχουν τα βιογραφικά υποψήφιων για συγκεκριμένες θέσεις. Σημειώστε ότι, κάθε βιογραφικό αρχειοθετείται στο folder με κωδικοποίηση παρόμοια με τον κωδικό του ενδιαφερόμενου (Code) έτσι ώστε να υπάρχει νόημα "σύνδεσης" για σκοπούς αναζήτησης (searching)

Το Ζητούμενο:

Χρειάζομαι έναν τρόπο έτσι ώστε: A]πρωτίστως πατώντας ένα comnd button στην φόρμα μου (frm_Candidates) να μπορώ να ανοίξω το συγκεκριμμένο αρχείο του συγκεκριμένου ατόμου το οποίο βρίσκεται στο folder μου. B] Να "φιλτράρει" τον κωδικό του ατόμου (code) με το συγκεκριμένο αρχείο

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να επιτύχω κάτι τέτοιο? Για σκοπούς περαιτέρω κατανόησης του τί ακριβώς ζητώ, επισυνάπτω ένα παράδειγμα της βάσης μου

Νάστε καλά και ευχαριστώ εκ προτέρων

Γιώργος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb Βιογραφικά.accdb (332,0 KB, 51 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση