Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #27  
Παλιά 26-10-13, 20:32
dratsaki Ο χρήστης dratsaki δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 01-08-2011
Περιοχή: Μουρνιές Χανίων
Μηνύματα: 33
Προεπιλογή

Γεια σας και πάλι.
Γεια σου Στέλιο .
Εγώ χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο βγαίνουν όσες σελίδες διαφορετικές θέλεις ή όσες θες συνεχόμενες στο ίδιο έγγραφο (πχ . εμένα η ΔΥ είναι μονή και το έγγραφο με την αποστολή του δύο σελίδες) δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες σελίδες, αρκεί να κάνουμε αυτό που μου είπε ο Στέλιος κάθε επόμενος ΟΜΟΙΟΣ σελιδοδείκτης στο έγγραφο να παίρνει αύξοντα αριθμό, ονομα, ονομα1, ονομα2 ,κτλ.
Αν θέλετε πολλές εγγραφές από την βάση ή και όλες μαζί, ο ποιό απλός και γρήγορος τρόπος είναι με το mail merge που είχα κάνει . Αυτός ο τρόπος δεν θέλει τον προαναφερθέντα για τους σελιδοδείκτες αύξοντα αριθμό στο πεδίο, το πεδίο επαναλαμβάνεται κατά κόρον χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι στις πολλές εγγραφές στις 1700 περίπου κάνει (μέσω δικτύου ) 7-8΄΄ . Από ένα κομπιούτερ χωρίς δίκτυο είναι πολύ καλύτερα (και σ’αυτή την περίπτωση όλα είναι μια φορά ΄΄share002΄΄ στο οικιακό δίκτυο)
Στέλιο αυτό που μου λες με τα πρότυπα δεν είναι πρόβλημα, ενοώ με το mail merge γιατί τα αρχεία και την βάση την έχω σε ένα κομπιούτερ με οικιακό δίκτυο συνδεμένο με άλλα τέσσερα έτσι όλα τα έγραφα και τα πρότυπα είναι εκεί μια φορά και εκεί πάνω δουλεύουμε χωρίς πρόβλημα. Το δικό μου κάνει τακτικά αντίγραφα της βάσης.
Επίσης δεν σου κρύβω ότι έτσι που την έχω σχεδιάσει, μπορεί να επαναλαμβάνει όμοια πεδία (πρόβλημα για την βάση), αλλά δεν χρειάζεται τίποτα σώσιμο το έγγραφο ξανατυπώνεται κατευθείαν από την βάση (το έχω χρειαστεί αρκετές φορές).
Βέβαια ο τρόπος που μου έδωσες για αυτόματο σώσιμο είναι πολύ καλός. Τον θέλω ειδικά στις καταγγελίες που δεν είναι όμοιο το κείμενο.
Κανένα νεότερο με το dd/mm/yyyy στο έγγραφο?
Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 26-10-13 στις 21:59.
Απάντηση με παράθεση