11-07-13, 11:48
|
| Διαχειριστής Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική | | Εγγραφή: 21-10-2009
| |
Καλημέρα σε όλους!
Φίλε Παναγιώτη δέχομαι την κριτική σου.
Ωστόσο δεν θα απολογηθώ γιατί απλά αυτός είναι ο άχαρος ρόλος μου δηλαδή να προσπαθώ με παρατηρήσεις αν χρειαστεί αλλά και συμβουλές να προστατεύσω τους θεσμούς αυτού του βήματος που χτίσαμε όλοι μας, Μέλη όπως εσύ και συντονιστές.
Μην το παίρνεις προσωπικά. Τα λόγια μου σε καμιά περίπτωση δεν απευθύνονται στο πρόσωπο σου (άλλωστε δεν σε γνωρίζω προσωπικά) αλλά σε ολόκληρη την κοινότητα.
Στο σημείο αυτό αφού νομίζω είπαμε τις απόψεις μας, θα ήθελα να επανέλθω στην ερώτηση σου.
Στα παραδειγματικά αρχεία Φ2-1555.xls και Φ2-1587.xls που ανέβασες θα πρέπει να γίνουν
κάποιες αλλαγές για να χρησιμοποιηθούν ως μέρος του αυτοματισμού που θα καλύπτει το ζητούμενο σου: Πρώτη αλλαγή: Κατάργηση των συγχωνευμένων κελιών. Θα χρησιμοποιηθούν συναρτήσεις που δεν "καταλαβαίνουν" τα συγχωνευμένα κελιά.
Για να κεντράρεις ένα κείμενο σε περισσότερα κελιά σε οριζόντια διάταξη δεν χρειάζεται να τα συγχωνεύσεις. Επιλέγεις τα κελιά, κάνεις δεξί κλικ > Μορφοποίηση κελιών και στην καρτέλα "Στοίχιση", στο πεδίο "Οριζόντια" επιλέγεις Κέντρο επιλεγμένης περιοχής. Δεύτερη αλλαγή:
Τα κρυφά φύλλα "Συγκεντρωτικά στοιχεία " περιέχουν 2 κενά στο τέλος του ονόματος τους.
Αν και δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό θα σου πρότεινα να τα διορθώσεις.
Οι παραπάνω αλλαγές ισχύουν και για τα μελλοντικά αρχεία που θα δέχεσαι.
Θα πρότεινα αν από πλευράς σου είναι εφικτό να διορθώσεις τα πρότυπα που χρησιμοποιούν οι συναδέλφοι σου ώστε η εφαρμογή (αρχείο INVENTORY CATALOGE.xlsx που θα γίνει *.xlsm ) να μπορεί να εφαρμόσει τις ανάλογες ενέργειες για να αντλήσει τα δεδομένα με αξιοπιστία.
Κάνε τις αλλαγές αυτές, ανέβασε τα αρχεία σε νέο σου μήνυμα για να συνεχίσουμε και ενδεχομένως να σου δώσουμε την κατάλληλη βοήθεια.
Με εκτίμηση
Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |