10-07-13, 15:55
|
Όνομα: Παναγιώτης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 14-06-2013
| |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας.
Αγαπητοί φίλοι γεια σας.Είναι η δεύτερη φορά που ζητώ την βοήθεια σας.
Απο την εργασία μου έχουμε αποστείλει ένα Βιβλίο εργασίας με πολλά φύλλα εργασίας σε διάφορες εταιρείες ,οι οποίες θα πρέπει να μας τα επιστρέψουν συμπληρωμένα .Τα βιβλία αυτά όταν επιστρέφουν και θα παίρνουν ένα όνομα το οποίο θα είναι ένας αριθμός πρωτοκόλλου .Για να μπορούμε όμως να παρακολουθώ όμως τα στοιχεία που μου έχουν στείλει,έχω φτιάξει ένα άλλο αρχείο excell στο οποίο θέλω να παίρνει κάποια δεδομένα μέσα απο τα βιβλία τα οποία μου στέλνουν .Είδη έχω φτίαξει κάτι,αλλά δυστηχώς το θεωρώ λίγο μπακαλίστικο το τρόπο που ανακάλυψα.Θα ήθελα όταν στη μία στήλη γράφω τον αριθμό πρωτοκόλλου που έχω ονομάσει το κάθε βιβλίο ,το όνομα του βιβλίου να μεταφέρεται αυτομάτως αν γίνεται και στις άλλες στήλες στις οποίες έχω ορίσει απο που να γίνεται ή ενημέρωσή τους απο τα κελιά των αντίστοιχων βιβλίων.Σας επισυνάπτω το αρχείο που καταγράφω ,το οποίο το ονομάζω Inventory Cataloge καθώς και 2 βιβλία στα οποία έχω δώσει για όνομα αριθμούς πρωτοκόλλου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
|