Κώστα καλησπέρα σε εσένα και το forum,
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ασχετος Την καλησπέρα μου στο forum.
Βαγγέλη,
κοίτα το συνημμένο αρχείο.
1. Στον πίνακα μαθημάτων έκανα το πεδίο "΄Ωρες" τύπου αριθμό, στην φόρμα πρόσθεσα ένα txt πεδίο και με την function ValueToTime εμφανίζει την διαφορά ώρας.
2. Τα κεφάλαια τα έφτιαξα σε ένα πίνακα, θεωρία και πρακτικά
τώρα με βάση τις επιλογές σου εμφανίζονται τα αντίστοιχα
Αν έχω ξεχάσει κάτι πες το |
καταρχήν φαίνεται να δουλεύει έτσι όπως θέλω. Δεν είχα πολύ χρόνο να το δω λεπτομερώς. Θα το κοιτάξω με προσοχή και θα σου πω αν είναι κάτι. Αλλά να προσθέσω κάτι εδώ… κοίτα το σχέδιο 1 για να καταλάβεις τι θέλω να κάνω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ασχετος Καλό απόγευμα στο forum
Βαγγέλη,
1. τα πεδία της φόρμας δεν ανήκουν στον πίνακα;
2. αν ανήκουν, όπως καταλαβαίνεις γράφουν στον πίνακα. αν δεν ανήκουν τι θέλςεις να κάνουν, στον πίνακα και σε ποιόν πίνακα, update ή insert
Το καλύτερο είναι να δημοσιεύσεις μια test database |
Το έχω δημοσιεύσει ήδη.
Στη Φόρμα Διπλωμάτων στη καρτέλα Στοιχεία Διπλώματος υπάρχει πεδίο:
1) Ημερομηνία έκδοσης Διπλώματος και
2) Ημερομηνία λήξης Διπλώματος.
Τη Ημερομηνία έκδοσης Διπλώματος τη γράφω εγώ το Ημερομηνία λήξης Διπλώματος
συμπληρώνεται μόνο του (+ 5 έτη πχ). Θέλω λοιπόν το δεύτερο πεδίο να ενημερώνει το
αντίστοιχο πεδίο στον Πίνακα Διπλώματα.
Όσον αφορά την Ημερομηνία λήξης Διπλώματος που είχαμε πει την προηγούμενη φορά, θέλω πατώντας ένα κουμπί να προσθέτει τα ανάλογα χρόνια (1,3,5,15). Σε αυτό που μου έστειλες αν πχ Ημερομηνία έκδοσης Διπλώματος είναι 24/5/2013 και επιλέξω 1 προσθέτει 1, αν μετά το αλλάξω σε 3 προσθέτει 3 στο προηγούμενο και όχι στο αρχικό.
κοίτα το σχέδιο 2,3 για να καταλάβεις τι θέλω να κάνω
Επίσης…
Έκανα αντιγραφή του κώδικα που μου έστειλες για την εκτύπωση αλλά βγάζει 2 αντίγραφα του συγκεκριμένου παραστατικού, ενώ θέλω 1!!!! Φτιάχνεται;
Και..
Θέλω να αθροίσω όλα τα Αρχική Αξία, Έκπτωση, Καθαρή Αξία, ΦΠΑ, Τελική Αξία από τη φόρμα Αποδείξεων
Την Αρχική Αξία την έκανα με πλαίσιο κειμένου και τη συνάρτηση: =Άθροισμα([Αξία 1]+[Αξία 2]+[Αξία 3]+[Αξία 4]) και δουλεύει μια χαρά. Αν όμως κάνω το ίδιο αλλά με αυτή τη συνάρτηση: =Άθροισμα([Αρχική Αξία]) μου βγάζει σφάλμα. Είναι λόγω του ότι το Αρχική Αξία είναι πεδίο που υπολογίζεται; Και πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε;
κοίτα το σχέδιο 4 για να καταλάβεις τι θέλω να κάνω
Ευχαριστώ!!!!!!!