26-05-13, 13:08
|
Όνομα: Παύλος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 21-05-2013
| |
Καλημέρα στο forum.
Καλημέρα Κώστα.
Προσπάθησα πολύ να το προχωρήσω μόνος μου, όμως όταν δεν ξέρεις κάτι…
Μετέφερα τον κώδικα που μου έδωσες στο «cbo_barcode_AfterUpdate()», και λειτουργεί χωρίς να το αλλάξω όμως όταν επιλέξω ένα barcode από τη λίστα, πάει εκεί και μόλις πατήσω tab στο επόμενο πεδίο ξαναγυρίζει πάλι εκεί που ήταν πριν. Επίσης σε νέο barcode καλό θα ήταν να πηγαίνει στο επόμενο πεδίο αυτόματα και να έχει ήδη πάρει την τιμή που έδωσα σε αυτό.
Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει καθόλου το «cbo_barcode», και όλα αυτά να γίνονται μέσα από το ίδιο το πεδίο barcode. Το δοκίμασα, το έκανα combo, έβαλα εκεί τον κώδικα (αφαίρεσα το «cbo_», αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω να λειτουργήσει έτσι. Αλλά και με το πλαίσιο αυτό είναι μια χαρά.
Οι πίνακες “Itemdb” και το “tblEnum”δεν βρίσκονται πραγματικά μέσα στη βάση δεδομένων αυτή , αλλά στη βάση του προγράμματος της ταμειακής σε access 97, και τα έχω σαν συνδεδεμένους πίνακες.
Το “SecondCode” βρίσκεται μέσα στον “Itemdb”,και είναι η θέση που θα αποθηκευτεί το προϊόν στη ταμειακή (1 έως 12320), και πρέπει να αυξάνει με τις εγγραφές αντίστοιχα (χωρίς διπλότυπα).
Το “tblEnum” είναι το πλήθος των εγγραφών και όταν πατήσεις στην ταμειακή νέο προϊόν, τότε αυτό παίρνει SecondCode = tblEnum + 1. Έχει πάντα μία μοναδική εγγραφή μέσα.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία, και σας ευχαριστώ.
|