11-04-13, 20:08
|
Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-10-2011
| |
Αποτέλεσμα
Φίλε Τάσο πέρασα τη λύση που προτείνεις και όπως σου είπα δουλεύει τέλεια.
Ο λόγος που ανεβάζω το αρχείο είναι για να σε ρωτήσω κάποια πράγματα ακόμα τώρα που είναι πια κοντά στη δημιουργία του το πρόγραμμά μου.
Στο φύλλο "ΑΝΑ" που υπάρχουν οι λέξεις υπάρχου και πολλά κενά κελιά. Με δεδομένο ότι οι στήλες μου είναι 209 (!) και το πλήθος των γραμμών μου μπορεί να είναι κάποιες χιλιάδες θα προκύψει μεγάλο πρόβλημα στη διαχείριση τόσο μεγάλου όγκου πληροφοριών. Από τις 209 στήλες πιστεύω ότι οι αυτές που θα είναι συνήθως γεμάτες (κατά μέσο όρο) θα είναι 80-90. Άρα αξίζει τον κόπο να αποκλειστούν τα κενά επειδή είναι πάρα πολλά. Σκεφτόμουν έναν τρόπο ενδιάμεσο, ένα φύλλο ή πίνακα ο οποίος να τακτοποιεί κάπως μόνο τα γεμάτα κελιά (σαν την ανασυγκρότηση που κάνουμε στο δίσκο) και μετά να γίνεται η ταξινόμηση. Δεν έχω επαρκείς γνώσεις για αυτό.
Στο κελί D2 του φύλλου "ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ" έχω δώσει το μέγεθος της λίστας σε στήλες, ακολουθώντας τις οδηγίες στο σχόλιο αντικατέστησα στον τύπο το 5 με το D2.
Το πλήθος των γραμμών του πίνακα δεν είναι γνωστό από πριν, εξαρτάται από τις αναφορές στο φύλλο "ΑΝΑ" στη στήλη Α. Πιθανολογώ ότι θα είναι μερικές χιλιάδες.(Οδύσσεια, Ιλιάδα κλπ)
Ευχαριστώ και πάλι.
Δημήτρης
|