Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-13, 12:38
artchrist73 Ο χρήστης artchrist73 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Lightbulb Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum!!!
Εδώ και 3 ημερες προσπαθώ να φτιάξω μια βάση δεδομένων,όμως θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.
Έχω ανεβάσει ένα παράδειγμα στο τι θέλω να κάνω,πιθανόν να μην γίνετε !!

Έχω ανεβάσει όλη τι βάση σε φωτογραφίες για να σας δώσω να καταλάβετε τι ακριβώς θέλω να κάνω.

1) Από την φόρμα με όνομα πινακας 1 ερώτημα καταχωρώ κάποια ονόματα με ορισμένα ποσα !!!

2) η φόρμα αποτέλεσμα που έχει φτιαχτεί από ένα ερώτημα σύνολο του ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Ερώτημα ΣΥΝΟΛΟ ,δίνει ένα αποτέλεσμα στο πεδίο "ΆθροισμαΤουΠΟΣΟ" με ετικέτα "αποτέλεσμα"

3) έχω και άλλη μια φόρμα με όνομα πινακας 2 ερώτημα και εκεί καταχωρώ ορισμένα ποσα με τα ίδια ονόματα.

αυτό λοιπόν που θέλω να κάνω είναι όταν καταχωρώ από την φόρμα με όνομα πινακας 2 ερώτημα να αποθηκεύεται από το πεδίο νέο ποσο το αποτέλεσμα στο πεδίο της φόρμας ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Ερώτημα ΣΥΝΟΛΟ στο πεδίο αποτέλεσμα!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ίσος δεν μπόρεσα να σας το εξηγήσω γραπτά,το έχω κάνει και σχεδιάγραμμα στην photo!!!
Πιστεύω πως είναι κάτι εύκολο και υπάρχει τρόπος.Ειδάλλως πρέπει να διακόψω αυτό που φτιάχνω και ειλικρινά έχω κάνει μεγάλο κόπο έως τώρα!!
Συνημμένα Thumbnails
Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00001.jpg   Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00002.jpg   Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00003.jpg   Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00004.jpg  
Απάντηση με παράθεση