Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 18-03-13, 12:52
liaverg Ο χρήστης liaverg δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΛΙΑ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική
 
Εγγραφή: 13-03-2013
Μηνύματα: 17
Προεπιλογή

Εξαιρετικό παράδειγμα στο συνημμένο σου!!!
Μ αρεσει το Fade in, Fade out της διαφάνειας! Στη πρωτη πρωτη προσπαθεια ειχα φτιαξει μια τετοια φορμα που ανοιγε πισω αλλα επεφτε ουρανοκατεβατη και δεν μ αρεσε σαν αποτελεσμα. Αυτο που μου εδειξες ειναι πολυ πιο ελκυστικό στο μάτι.

Ας πάμε στο ζουμί τώρα...

Παλευα να βρω τι ειναι αυτο που κανει την Form2 να κλεινει οταν χανει την εστιαση. Αν καταλαβα καλα η διαφορα ειναι στο οτι η μια ειναι αποκλειστική και η άλλη οχι?

Μηπως μπορείς να μου δώσεις μια μικρή εξήγηση για τη λειτουργία του Form_Timer()? Αυτό ειναι που αναγκάζει το κλείσιμο?

Επίσης μια και πρόσφατα σας βρήκα και άρχισα να γράφω θα ήθελα να πω το εξης...
Αρχισα να ασχολούμε με την Access από χόμπυ και ως μια διευκόλυνση στην εργασία μου αλλά πάντα παλευα με ατελειωτο διάβασμα σε ξένα φορουμ. Σημειωτέον δεν εχω ουτε εναν γνωστό να ασχολείται για να συζητησω τυχον προβλήματα που συναντώ και ο μόνος πιστός ακροατής τις ατελειωτες ωρες πανω απο το pc είναι...ο σκυλος μου! Γι αυτο πρεπει να σας πω οτι ειναι ααααπιστευτη η χαρά μου που βρηκα ενα ελληνικό φορουμ με πολυ καλους γνωστες του αντικειμενου και εξαιρετικά απ όσο έχω δει μεχρι τώρα θέματα στο ιστορικό του! Και μόνο η συζήτηση βοηθά απίστευτα το μυαλό να γίνει πιο δημιουργικό...πόσο μάλλον και οι εξαιρετικές προτάσεις σας!
Για τα παραπάνω λοιπόν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ! (μαλλον θα θελει να σας ευχαριστησει και ο σκυλος μου για την ησυχία του πλεον χεχε)
Απάντηση με παράθεση