05-03-13, 11:07
|
Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-10-2011
| |
Μετατροπή και νέα ζητούμενα (ανοίξαμε πληγές...)
Σας ευχαριστώ πολύ, πραγματικά όλες οι περιπτώσεις που στείλατε είναι πάρα πολύ καλές.
Ειδικά η τελευταία που άνοιξα και μελέτησα καλύτερα νομίζω ότι θα με βολέψει σε κάτι που δεν είχα σκοπό να κάνω, αλλά τώρα που το είδα είναι πολύ χρήσιμο. Αναφέρομαι στο ότι δεν χρειάζεται πίνακα χαρακτήρων στην ανάλυση και μπορεί να μετατρέψει μια φράση όσο μεγάλη και αν είναι Πιστεύω να μην κατάλαβα λάθος. Θα ήθελα μόνο να ξέρω αν μπορώ να προσθέσω επιπλέον χαρακτήρες στον πίνακα-ευρετήριο. (απλά διευρύνοντας τη λίστα στον τύπο;)
Επίσης μάλλον θα χρειαστεί να προσθέτω Χ αριθμό λέξεων μιας φράσης (πχ οι 3 πρώτες λέξεις). Πως θα μπορώ να δείξω στον τύπο ότι μετά το 3ο κενό δεν θα προσθέτει πια άλλους χαρακτήρες.
Ακόμα θα χρειαστεί να προσθέτω την 1η πρόταση μιας μεγάλης παραγράφου με περισσότερες προτάσεις. Εκεί θα πρέπει να μπορεί να εντοπίσει την τελεία.
Ξέρω ότι από ένα πολύ απλό ερώτημα που έθεσα, ζητώ πολλά, αλλά έχω ενθουσιαστεί με τις προοπτικές που μου δίνουν οι λύσεις που προτείνατε και είναι όλες πολύ καλές.
Προσπαθώ να βρω έναν αυτοματοποιημένο τρόπο ώστε ένα κείμενο που βρίσκω στο internet ή σε ένα έγγραφο του word να μπορώ να το επικολλήσω εύκολα στο κελί του excel που κάνει τις μετατροπές.
Αν έχετε να προτείνετε κάτι θα με βοηθούσατε πολύ. Σκέφτομαι μια μακροεντολή που να εντοπίζει το πρώτο διαθέσιμο κελί της λίστας και με ένα πλήκτρο ή κουμπί να έκανε την επικόλληση.
Δημήτρης
|