Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 10-12-12, 19:58
mixailangelos Ο χρήστης mixailangelos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Μσνώλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-12-2012
Μηνύματα: 8
Προεπιλογή

1. Ανεβάζω μια εικόνα από την φόρμα στη οποία γίνεται η διαχείριση των στοιχείων των πελατών καθώς και των συμβολαίων τους. Έχω προσθέσει στα δεξιά ένα κουμπί με την ονομασία "Εντολή84" το οποιο έχει λειτουργία προεπισκόπησης της έκθεσης που θέλω να ανοίξω (το όνομα της έκθεσης που θα ανοίξει είναι "Έκθεση_Εκτύπωσης_Διαχείρη ηςΠελατών").
Αυτό που προσπαθώ είναι, η έκθεση που θα ανοίγει να βασίζεται στον κωδικό πελάτη που έχω κυκλώσει με κόκκινο επάνω αριστερά.

2. Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την έκθεση που έχω δημιουργήσει και έχω βάλει σαν πρώτο στοιχείο το ID οτυ πελάτη.(Αυτό είναι που θέλω να παίρνει απο την φόρμα που ανέφερα παραπάνω).

3. Έχω ανεβάσει και μία φωτογραφία με τις σχέσεις των πινάκων, αν θέλεις για οποιοδήποτε λόγο να δείς πως συνδέονται τα στοιχεία.
Συνημμένα Thumbnails
Αυτοματοποιημένη έκθεση-forma-diaxeirisis_provoli-sxediasis.jpg   Αυτοματοποιημένη έκθεση-sxeseis.jpg   Αυτοματοποιημένη έκθεση-ekthesi.jpg  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 10-12-12 στις 20:45. Αιτία: Προσθήκη κενών ανάμεσα σε τελείες και νέες προτάσεις
Απάντηση με παράθεση