Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ασχετος Καλό μεσημέρι στο Forum.
Ζαχαρία,
κοίτα την Βάση. Είναι με το δικό σου mainform.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις.
Λογικά έτσι όπως τόχεις δομημένο,πάντα με αυτό που έστειλες,
το νέο δρομολόγιο είναι χρέωση και η πληρωμή πίστωση.
Αν θέλεις κάτι άλλο, για να βοηθήσουμε, γίνε πιο συγκεκριμένος. |
Οκ. Θα γίνω πιο συγκεκριμένος.
Οι κινήσεις οδηγών που γράφω και τα νέα δρομολόγια είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Όταν πας σε μια κίνηση οδηγού περνάς μια καταχώρηση για κάτι που έκανε αυτός για εσένα και σε έχει χρεώσει η αν εσύ τον πλήρωσες για κάτι. Αντίστοιχα χρέωση / πίστωση.
Οπότε θέλω μια έκθεση όπως πολύ σωστά έφτιαξες που να δείχνει αθροιστικά την διαφορά που έχουμε με τον οδηγό για να ξέρω τι του χρωστάω.
Πάμε στο νέο δρομολόγιο τώρα.
Εκεί για κάθε καινούριο δρομολόγιο υπάρχει ένα αρχικό ποσό, ακολούθως υπάρχουν κάποια έξοδα και μένει ένα τελικό ποσό. Αν ρίξεις μια ματιά στην αρχική μου φόρμα θα το καταλάβεις.
Εκεί απλά θέλω να γνωρίζω αυτά τα ποσά για κάθε δρομολόγιο. Δεν θέλω κάποιο άθροισμα μεταξύ των δρομολογίων. Χρειάζομαι μια διαφορετική έκθεση εκεί με παράμετρο τον οδηγό και την ημερομηνία πάλι.
Αυτά λοιπόν τα 2 δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Για να το καταλάβεις πιο απλά στο ένα έχουμε να κάνουμε με τον οδηγό στο άλλο είναι λεφτά του αυτοκινήτου.
Επίσης έτσι όπως το άλλαξες δεν μπορώ να κάνω καινούρια καταχώρηση τώρα. Όπως το είχες πριν μπορούσα με μια μικρή τροποποίηση να χρησιμοποιήσω και την δική μου φόρμα απλά γράφανε στους παλιούς πίνακες. Εγώ θέλω ένα κουμπί στην κεντρική φόρμα να κάνει καταχώρηση στις κινήσεις, ένα στο δρομολόγιο και αντίστοιχα 2 κουμπιά για τις εκθέσεις.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός ξέρω ότι έχω γίνει αρκετά κουραστικός.
Χίλια ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.