Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-09-12, 13:40
Το avatar του χρήστη Spirosgr
Spirosgr Ο χρήστης Spirosgr δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής
Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Νίκο καλημέρα
Πράγματα απλά όπως το κλείδωμα κελιών που περιέχουν τύπους και άλλα παρόμοια θα πρέπει να τα αναζητήσεις μόνος σου και να τα μάθεις είτε από την βοήθεια μέσα από την EXCEL είτε από τα site βοήθειας της Microsoft.
Τώρα όσον αφορά τις εργασίες σου αν είχες στοιχειώδεις γνώσεις VBA θα μπορούσες να προσαρμόσεις τους κώδικες που σου έδωσα (warehouseUpdate.xlsm) στις δικές σου ανάγκες γιατί κάνουν αυτά που ζητάς.
Αυτό που βλέπω εγώ λοιπόν είναι ότι θέλεις κάποιους αυτοματισμούς στην εργασία σου χωρίς να μπορείς να υποστηρίξεις τίποτε (αν κάτι δεν πάει καλά για παράδειγμα).
Πρόταση μου είναι να διαβάσεις κάποια πολύ βασικά πράγματα για το εργαλείο που διαχειρίζεσαι και να προχωρήσουμε.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν είναι κακό να μην γνωρίζουμε κάποια πράγματα.
Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας το οτιδήποτε.
Αυτό όμως που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι πρέπει να γίνεις αυτόνομος και να μην μας έχεις ανάγκη για την δουλειά σου αν κάτι στραβώσει και χαθούν όλα τα στοιχεία σου.
Δεν ξέρω αν "έπιασες" το νόημα από τα γραφόμενα μου αλλά αυτή είναι η γνώμη μου...
Απάντηση με παράθεση