08-09-12, 12:49
|
Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 07-05-2011
| |
Καλημέρα σε όλους,
Ζητώ συγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση στην απάντησή μου.
Νομίζω πως δεν έγινε κατανοητό αυτό που ζητάω με αποτέλεσμα να σας κουράζω άδικα.
Στο ερώτημα και συγκεκριμένα στο πεδίο Ημερομηνία πρώτης ασφάλισης έχω βάλει >=(DateAdd("ω";-14;Now())) Or Is Null.
Προσθέτω λοιπόν κάποιες εγγραφές και τα ποσά που πρέπει να πληρώσω,στο τέλος της ημέρας εμφανίζονται μόνο οι εγγραφές που καταχώρησα τις τελευταίες 14 ώρες και το ποσό που αντιστοιχεί στην κάθε εγγραφή καθώς και το Συνολικό ποσό που πρέπει να πληρώσω.
Φτάνοντας σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επιλέξω σε ποια τράπεζα θα εξοφλήσω τον λογαριασμό (Πειραιώς,Eurobank κ.λ.π) η οποία θα ήθελα να εμφανίζεται στην έκθεση ώστε να την εκτυπώσω και να την αποστείλω στην Εταιρία.
(Η εξόφληση του συνολικού ποσού στο τέλος της ημέρας γίνεται πάντα σε μια συγκεκριμένη τράπεζα και όχι κάποια στην μια τράπεζα και κάποια άλλα σε άλλη).
Αυτή την στιγμή εκτυπώνω την έκθεση και γράφω με το χέρι σε ποια τράπεζα έκανα την εξόφληση.
Ευχαριστώ πολύ και σας ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία.
|