05-07-12, 17:35
|
Όνομα: Σαράντος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 13-04-2012
| |
Τάσο καταρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πίστεψέμε μου δίνουν μεγάλο κουράγιο να συνεχίσω . Όντος είναι τεράστια για να ανέβει στο forum το είδες και μόνος σου δεν ήταν θέμα άρνησης αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο λόγο μεγέθους η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά τόσο από θέμα αισθητικής όσο και από θέμα κώδικα μιας και από ότι είδες η τεκμηρίωσή του είναι ανύπαρκτη και δίνει αρκετά λάθη .
Θα αναφερθώ και πάλι στο desin της βάσης μιας και το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί φαντάσου να δουλεύεις ώρες και να βλέπεις μπροστά σου κάτι που δεν σου αρέσει . Για αυτό το θεωρώ κομμάτι που πρέπει ο καθένας μας που ξεκινά να φτιάξει κάτι να το λαμβάνει σοβαρά υπόψην του το ίδιο με το προγραμματιστικό μέρος .
Βέβαια για να είμαι φιλαλήθεις έχω μεγάλη βοήθεια από την γυναίκα μου που έχει αναλάβει να ντύσει την εφαρμογή και να την ομορφύνει έχει ρίξει απίστευτη δουλειά ,με πολλές ώρες πάνω στο Photoshop , ήταν ελεύθερη να κάνει ότι θέλει με μια μόνο προτροπή από εμένα ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ACCESS απο ότι φένεται τα κατάφερνει μια χαρά
Η λύση που μου έδωσες δεν έχω προλάβει να την δώ , μόλις τη δω θα σου απαντήσω πάντως σε ευχαριστώ προκαταβολικά
Να ρωτήσω και κάτι για να μοιραστούμε όλοι μαζί όλα αυτά μπορώ να παραθέσω το link που σου έδωσα ?? αν επιτρέπετε από το forum να το κάνω με μεγάλη χαρά .
Σαράντος
|