22-06-12, 18:15
|
Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 07-09-2011
| |
Φίλοι μου Καλησπέρα.
Θανάση σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πήγα στην σελίδα που μου είπες : Παράθεση:
Αντίθετα η προστασία ενός Βιβλίου (Workbook) Excel μπορεί να γίνει μέσω Excel όπως περιγράφεται στο άρθρο:Προστασία φύλλου ή βιβλίου εργασίας με κωδικό πρόσβασης - Excel - Office.com
| και εκεί γράφει Παράθεση:
Εάν το βιβλίο εργασίας είναι ήδη κοινόχρηστο και θέλετε να θέσετε έναν κωδικό πρόσβασης για την προστασία από κοινή χρήση, καταργήστε την κοινόχρηστη ιδιότητα του βιβλίου εργασίας.
| .
Αν καταργήσω την κοινόχρηστη ιδιότητα και κάνω τις υπόλοιπες κινήσεις, μετά θα το ξανακάνω κοινόχρηστο;;; ή δεν μπορώ;;;;, γιατί νομίζω ότι δεν το γράφει αυτό, εκτός αν κάνω λάθος.
Αν και ήμαστε 3-4 χρήστες που εργαζόμαστε επάνω στα έγγραφα αυτά εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να έχουμε όλοι τον ίδιο κωδικό;;;;;.
Ξέρεις τι σκέφτηκα;;;. Αν μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος φίλος να μου φτιάξετε ένα φάκελο με κώδικα VBA όπου να μπορώ να βάζω 3-4 κώδικες και να υπάρχει ένα πλαίσιο κειμένου (όπου θα γράφεται ο εκάστοτε κωδικός) και ένα κουμπί με το οποίο θα ανοίγει ο φάκελος αυτός και μέσα του θα υπάρχει ο άλλος κοινός φάκελος με τα έγγραφα μέσα.
Τι λες γίνεται αυτό;;;;;
|