Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-12, 20:04
makisak Ο χρήστης makisak δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΜΑΚΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Ιωάννινα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kapetang Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα

Μάκη, μπορείς στο ερώτημα να αντικαταστήσεις τον τύπο: [ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ]+60, με τον: EndDate([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ];60)

Oι συναρτήσεις που δημιουργούμε με κώδικα, όπως η EndDate, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φόρμες, ερωτήματα και εκθέσεις, όπως και οι ενσωματωμένες.

Αν υπήρχε στο ερώτημα κάποιο πεδίο ( πχ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ή ΔΙΑΜΟΝΗ) από το οποίο θα μπορούσαν να καθοριστούν οι μέρες προθεσμίας, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τύπους με την ακόλουθη μορφή:

EndDate([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ];[ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ]) ή

EndDate([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ];IIF([DIAMONH]="Εξωτερικό";90;60))

Φιλικά/Γιώργος
Γιώργο ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ.Η συνδρομή μου ήταν καθοριστική στην επίλυση των προβλημάτων μου, πράγμα που μπορεί για σένα να είναι κάτι εύκολο άλλα είμαι σίγουρος ότι είναι αποτέλεσμα πραγματικής ενασχόλησης σου, με το αντικείμενο, σε βάθος.
Θα παρακολουθώ το forum σας και στο μέλλον καθώς για έναν αρχάριο σαν εμένα μπορεί πολλά να είναι ακατανόητα άλλα η χρήση εργαλείων σαν και αυτό που μου ανέδειξες πραγματικά σε διεγείρει για σοβαρή ενασχόληση.
Για πολλοστή φορά ευχαριστώ.
Να ευχαριστήσω και τον Τάσο που με την απάντηση του μου απέδειξε ότι πρέπει πρώτα να διαβάζει κανείς τι του λέει ένα μήνυμα λάθους και μετά να κάνει << ενοχλητικές>> ερωτήσεις.
Απάντηση με παράθεση