Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-12, 02:33
makisak Ο χρήστης makisak δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΜΑΚΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Ιωάννινα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kapetang Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα

Μάκη, έχεις δίκιο.

Στον κώδικα υπάρχει ένα λάθος.

Αντί να γράψω Weekday(dte, vbMonday) έγραψα Weekday(dte, vbSunday).

Στο αρχείο που επισυνάπτω το διόρθωσα.

Κάνε και νέες δοκιμές μήπως μου διέφυγε και κάτι άλλο.
Η λειτουργία με διαφορές δοκιμές που έγιναν είναι άψογη. Και σε επίπεδο αργίας και σε επίπεδο σαββατοκύριακου και σε επίπεδο Αυγούστου.
Δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω.
Χρησιμοποίησα το αρχείο σου στην βάση δεδομένων που έχω κάνοντας αντιγραφή των ιδιοτήτων της φόρμας σου, στην δική μου και όλα δουλεύουν.(συγνώμη για την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας)
Κάτι τελευταίο αν είναι δυνατό να λυθεί και πιστεύω ότι θα μπορώ να λαμβάνω πολύ καλή πληροφόρηση.
Είχα δημιουργήσει ένα ερώτημα από το οποίο ενημερώνονταν μια έκθεση προκειμένου να μπορεί να εντοπισθεί με βάση την ημερομηνία κοινοποίησης η 60 ημέρα. Βέβαια στην δική μου περίπτωση το πεδίο που έδινε την 60 ημέρα προέκυπτε από το πεδίο [ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ]+60 χωρίς να μπορώ να λάβω υπόψιν όλες τις ανωτέρω παραμέτρους (αργίες, Αύγουστος, Σαββατοκύριακο, ...) με αποτέλεσμα το πεδίο 60ημέρα να είναι ενδεικτικό ως προς την λήξη του χρόνου. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πως μπορώ το αποτέλεσμα που προκύπτει από την καταχώρηση στην φόρμα σου να το περάσω σε ένα ερώτημα ώστε στην συνέχεια να δημιουργήσω μια έκθεση από την οποία εύκολα (ταξινομημένα) θα βλέπω το βραχύτερο καταληκτικό χρόνο;
Πραγματικά η συνδρομή σου είναι μεγάλη χωρίς να θέλω να σε κολακεύω γιατί αυτό για μένα ήταν πονοκέφαλος (μέτρα και ξανά μέτρα και άντε μην χαθεί και καμία ημερομηνία από το ημερολόγιο)

Ευχαριστώ θερμά
Απάντηση με παράθεση