23-04-12, 00:09
|
Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 18-06-2010
| |
Καλησπέρα/Καλημέρα
Ζωή, το κοίταξα και φαίνεται ότι λειτουργεί σωστά.
Το ερώτημα «NewQuery», όταν στη φόρμα επιλέγουμε τιμές SUBJECT, χτίζεται αυτόματα με τη βοήθεια κώδικα και συνεπώς δε χρειάζεται καμία χειροκίνητη τροποποίηση.
Άνοιξα τη βάση όπως την έχω ανεβάσει στο διαδίκτυο και έκανα δοκιμές:
1)Όταν στη φόρμα «SUBJECT_FILTER2» τσεκάρισα μόνο την τιμή «1111_aaaaa» το ερώτημα μου εμφάνισε μόνο τις εγγραφές που στο πεδίο «SUBJECT» περιέχουν αυτήν την τιμή.
Είναι 3 (CODE1 TYPE1, CODE3 TYPE2, CODE5 TYPE1).
2)Όταν στη φόρμα «SUBJECT_FILTER2» τσεκάρισα τις τιμές «1111_aaaaa», «2222_bbbbb» το ερώτημα μου εμφάνισε μόνο τις 5 εγγραφές που στο πεδίο «SUBJECT» περιέχουν αυτές τις τιμές.
Είναι 5 επειδή η εγγραφή CODE1 TYPE1 εμφανίζεται 2 φορές αφού περιέχει και τις δύο τιμές που τσεκάραμε, η CODE3 TYPE2 εμφανίζεται 2 φορές για τον ίδιο λόγο και η CODE5 TYPE1 1 φορά αφού περιέχει μόνο την τιμή «1111_aaaaa».
Ζωή δοκίμασε τη βάση καλύτερα και αν διαπιστώσεις ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά θα βοηθούσε στο σχετικό μήνυμά σου να σημειώσεις τις επιλογές τιμών που έκανες στο σύνθετο πλαίσιο της φόρμας, τις εγγραφές που εμφάνισε το «NewQuery» και τι κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να εμφανίσει.
Περιμένω νέα σου.
Γιώργος
ΥΓ Μετά τις επιλογές στο σύνθετο πλαίσιο κάνουμε κλικ στο OK
ΥΓ2 Μήπως στην access δεν έχεις ενεργοποιήσει τις μακροεντολές;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 23-04-12 στις 00:22.
Αιτία: προσθήκη ΥΓ
|