18-03-12, 23:49
|
| Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 27-11-2010 Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
| |
Εξαγωγή στοιχείων από φόρμα σε Word
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα ζητώντας την βοήθειά σας. Θέλω να κάνω αυτό ακριβώς που λέει το θέμα, προσπαθώ δηλαδή σε μια βάση που έχω φτιάξει να πετύχω όσο πιο απλά γίνεται, τη μεταφορά συγκεκριμένων στοιχείων από μια φόρμα, σε συγκεκριμένα σημεία ενός συγκεκριμένου εγγράφου Word με το "πάτημα" ενός κουμπιού εντολής. Κάπου είχα δει ένα αρχείο το οποίο με αυτό τον τρόπο, πατώντας δηλαδή ένα κουμπί εντολής , αυτόματα άνοιγε το αιτούμενο αρχείο και αυτόματα "γέμιζαν" πεδία του τα οποία ήταν φόρμες που περιείχαν σελιδοδείκτες. Το αρχείο βέβαια ήταν σε συγκεκριμένο φάκελο μέσα στο δίσκο (νομίζω C:\.....) καθώς και η ίδια η ΒΔ (πιστεύω ότι κάποιο ρόλο θα έπαιζε αυτό).
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Ανεβάζω ένα απλό δείγμα για να καταλάβετε τι εννοώ. Είναι μία πολύ απλή ΒΔ με μία φόρμα στην οποία καταχωρώ για παράδειγμα στοιχεία ταυτότητας , τα οποία αποθηκέυονται σε ένα πίνακα , από τον οποίο θέλω πατώντας το κουμπί εντολής , να "φεύγουν" και να "γεμίζουν" τα σημεία που έχω ορίσει με σελιδοδείκτες, πχ σε μια υπευθυνη δήλωση , έγγραφο του Word και όχι σε μια έκθεση της access.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης
|