Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Άθροισμα ανά σελίδα
Καλησπέρα σας , έχω το εξής θέμα , έχω ένα φύλλο απογραφής με πάνω απο 5000 εγγραφές , αυτο που θέλω είναι κατα την εκτύπωση του να μου βγάζει στο υποσέλιδο του το σύνολο της σελίδας που βρίσκομαι / τυπώνεται. Ευχαριστώ πολύ !!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 22-12-11 στις 14:49. Αιτία: change prefix |
|
Καλησπέρα το ερώτημα έχει απαντηθεί. Δες το θέμα http://www.ms-office.gr/forum/excel-...a-selidon.html Θανάσης |
| |||
| |||
Θανάση σε ευχαριστώ πολύ , αλλά επειδή θέλω να αλλάξω τις στήλες στην παρακάτω μορφή , μπορείς να με βοηθήσεις λίγο ???? Και επίσης αν θελήσω να σβήσω μερικές γραμμές απο επάνω , θα έχω πάλι πρόβλημα ??? Ευχαριστώ !!!!! |
|
Καλημέρα σας. Χρυσόστομε, ξεκινώντας από το αρχικό παράδειγμα του Τάσου, έσβησα και πρόσθεσα στήλες και γραμμές για να πετύχω το επιθυμητό layout και άλλαξα τις 3 γραμμές του κώδικα από: Range("A15:A400").SpecialCells(xlCellTypeFormulas) .EntireRow.Delete Shift:=xlUp Offer.Range("C16:K3232").ClearContents .Range("K16").AutoFilter Field:=7, Criteria1:="<>" σε: Range("A8:A4000").SpecialCells(xlCellTypeFormulas) .EntireRow.Delete Shift:=xlUp Offer.Range("C8:I3209").ClearContents .Range("J9").AutoFilter Field:=4, Criteria1:="<>" Επίσης προσάρμοσα τους τύπους: =SUMIF(INDIRECT("A15:"&A1);"=";INDIRECT("L15:"&SUB STITUTE(A1;"A";"L"))) =SUMIF(INDIRECT("A15:"&A2);"=";INDIRECT("L15:"&SUB STITUTE(A2;"A";"L"))) στις γραμμές 1 και 2: =SUMIF(INDIRECT("A7:"&A1);"=";INDIRECT("J7:"&SUBST ITUTE(A1;"A";"J"))) =SUMIF(INDIRECT("A7:"&A2);"=";INDIRECT("J7:"&SUBST ITUTE(A2;"A";"J"))) Το αποτέλεσμα είναι στο συνημμένο. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές Θανάσης |
| |||
| |||
Θανάση σε ευχαριστώ πάρα πολύ , και επίσης καλές γιορτές να έχεις και εσύ , αλλά θέλω να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Αν θελήσω να προσθέσω και άλλες γραμμές προς τα κάτω που πρέπει να αλλάξω κάτι έτσι ώστε να μην έχω θέμα με το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους :)) Χρυσόστομος |
| |
Παράθεση:
Θα πρέπει να προσαρμόσεις την γραμμή του κώδικα: Offer.Range("C8:I3209").ClearContents Δηλαδή για εισαγωγή 200 γραμμών θα πρέπει να αλλάξεις τον κώδικα σε Offer.Range("C8:I3409").ClearContents¨ και αν σκοπεύεις να ξεπεράσεις τις 4000 γραμμές άλλαξε και την γραμμή Range("A8:A4000").SpecialCells(xlCellTypeFormulas) .EntireRow.Delete Shift:=xlUp σε Range("A8:A65000").SpecialCells(xlCellTypeFormulas) .EntireRow.Delete Shift:=xlUp Καλή συνέχεια. Θανάσης ΥΓ. Μερος των ευχαριστιών στον Τάσο που έδωσε την αρχική λύση. |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ και τους δυο σας πάρα πολύ , μου λύσατε τα χέρια !!!! Να είστε πάντα καλά και σας εύχομαι καλη χρονια να έχουμε και πάντα με υγεία !!!! Χρονια πολλα !!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεδομενα απο web σελιδα σε φορμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-08-15 17:47 |
[VBA] DATA από σελίδα στο internet | nikos1980 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-07-14 16:02 |
[Excel07] Πως κατεβάζω σελίδα; | georgiosdrim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 30-03-13 03:15 |
Η ώρα είναι 06:34.