Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σε όλο το forum Για άλλη μια φορα ζητάω τη βοήθεια σας Έχω μια forma για την απογραφή της αποθήκης μου Θέλω να βάλω 2 κουμπιά το ένα να κλειδώνει το πεδίο posto και το άλλο να ξεκλειδώνει το posto. Eυχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Κώστα στο κουμπί "Κλειδωμα-posto" Σε προβολή σχεδίασης -> Συμβάν -> Με το κλικ Private Sub Εντολή5_Click() Me.posto.Enabled = False End Sub και αντίστοιχα στο κουμπί "Ξεκλειδωμα-posto" Private Sub Εντολή6_Click() Me.posto.Enabled = True End Sub |
| |||
| |||
![]()
ΝΑΣΟ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου δουλεύει μια χαρά ,όμως θα μπορούσε αφού γράψουμε μια τιμή στο πεδίο πόστο και το κλειδώσουμε να τη κρατάει κάτι σαν προεπιλεγμένη τιμή τη forma την έχω για να καταχωρώ με barcode σκάνερ 250είδη/πόστο πίστευα ότι με το κλείδωμα θα γινότανε |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Κώστα Αν κατάλαβα καλά Μήπως σε εξυπηρετούσε αυτό. Στη φόρμα σε προβολή σχεδίασης αντέγραψε τον παρακάτω κώδικα Private Sub Form_Current() Me!posto.Enabled = IsNull(Me!posto) End Sub Κλειδώνει το πεδίο posto όπου υπάρχει τιμή. |
| |||
| |||
![]()
Φιλε ΝΑΣΟ δουλεύει αλλα δεν με εξυπηρετεί διότι σε νέα εγγραφη δεν καταχωρεί το πόστο.Το έλυσα με το να κάνω προεπιλεγμένη τιμή το πεδίο πόστο Private Sub posto_AfterUpdate() Me.posto.DefaultValue = Me.posto.Value MsgBox "DefaultValue: " & Me.posto.DefaultValue End Sub σε ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΣΤΑΣ2 : 05-08-14 στις 20:39. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Κουμπί φιλτρου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-10-12 15:08 |
Εφέ σε κουμπί εντολής | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-12 10:26 |
ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΤΟΛΗΣ | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-11 11:43 |
[ Φόρμες ] Κουμπί ανανέωσης | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-11-10 16:03 |
Μεταφορά δεδομένων απο πεδίο σε πεδίο | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-01-09 20:03 |
Η ώρα είναι 23:20.